2015. június 8., hétfő

Dimag

Van egy szolgáltatás.
Megkerülni nem tudom, de egy borzalmas katasztrófa. Dimag-nak hívják.
Van egy újság amit olvasok (sőt még írtam is bele): a Rádiótechnika.
Elektronikus formában sajnos, csak a Dimag-on keresztül érhető el. A szerkesztőség, jegyzem joggal utálja, ha illegálisan terjed az újság mert ebből nincs bevételük (az hogy nem terjesztik online ingyenesen, egy döntés a részükről, amivel akár egyetértek, akár nem, el kell fogadnom és tiszteletben kell tartanom):


És akkor a Dimag. Egy közröhely. A progi szar, és ha telepítem most ezt kapom:

Ha nem tudnád elolvasni azt a pirosat:
"Ön kimerítette a maximálisan engedélyezett eszközök számát. (A megvásárolt, előfizetett, digitálisan védett kiadványok maximum 3 különálló eszközön futtathatóak)"

Van két asztali gépem, egy iPad-em és egy notim. Ok, nyelek egyet, csak hármon fogom használni. keresem, hogy hol tudom törölni az aktuálisakat. Ezt találom:

"Olvashatom akár több gépen is a magazinokat?

Igen, de maximum 3 gépen. Így lehetősége van otthon és az irodában is olvasni a kedvenc lapjait. Az aktív gépeket bármikor cserélheti(pl.: új  eszközök vásárlása esetén), ám ez 1 munkanapot vesz igénybe, míg az új aktiválódik és azonnal deaktiválódik a régi. A cseréhez kérjük, felhasználói névével jelentkezzen az ugyfelszolgalat@dimag.hu elérhetőségen, ahol kollégáink állnak rendelkezésére."

Magasszinű szolgáltatás Magyar módra.
Vajon ezek után megfogok-e tenni mindent, hogy mondjuk PDF-et csináljak a kiadványokból, hogy a saját eszközeimen olvasni tudjam?
A saját, jogszerűen megvásárolt példányokból.

Azt még tegyük, hozzá, hogy a bejelentkezési információk kezelése olyan magasszintű mind az iOS-es mind a Windows 8-as verzión, hogy a rosszul megadott, el nem fogadott adatok, csak az alkalmazás leszedésével és újratelepítésével kezelhetőek. Konkrétan kilép az alkalmazás és ennyi.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.